Kešu ořechy právem patří do zdravého jídelníčku. Organismu dodávají řadu vitamínů jako A, B či E, minerálních látek, nenasycených mastných kyselin i bílkovin. Navíc mají...
Mandle patří obecně mezi nejoblíbenější a nejdostupnější druhy ořechů. obsahují vitamíny, minerální látky, vlákninu, bílkoviny i nenasycené mastné kyseliny. Nyní jsou dostupné...
Kešu ořechy organismu dodávají řadu vitamínů jako A, B či E, minerálních látek, nenasycených mastných kyselin i bílkovin.
Nyní jsou dostupné v pikantní variantě, která je...
Mandle patří obecně mezi nejoblíbenější a nejdostupnější druhy ořechů. Obsahují vitamíny, minerální látky, vlákniny, bílkoviny i nenasycené mastné kyseliny. Nyní jsou dostupné...
Malá podlouhlá semena zvaná piniové oříšky jsou ukrytá v šiškách stromu. Chutí jsou velmi podobné mandlím. Mají vysoké procento nenasycených mastných kyselin. Často jsou...
Pistácie solené patří k nejpopulárnějším druhům ořechů. Původně pochází z oblasti Středního východu a Centrální Asie, kde se jim daří i v obrovských teplotních rozdílech....
Lískové a vlašské ořechy, mandle, kešu a rozinky se spojují v našem skvělém mixu a vytvářejí tu známou ořechovo-ovocnou chuť. Tato kombinace s vyváženým poměrem ingrediencí je...
Složení: KEŠU OŘECHY, klikva, cukr, slunečnicový olej. Může obsahovat jiné OŘECHY a ARAŠÍDY.
Baleno v ochranné atmosféře. Uchovávejte mimo dosah tepla a vlhkosti. Bílý povlak na...
Mochyně a celé brazilské ořechy dodávají této směsi speciální chuť. Kombinace sladkých malin, brusinek, oblíbených kešu oříšků a blanšírovaných mandlí, nejen, že vypadá, ale i...
Arašíd má vysokou energetickou hodnotu, je tedy výborným zdrojem energie.
Své místo našel i v kosmetickém průmyslu, kde se používá jako arašídový olej nebo se přidává také do...
Extra velké vlašské ořechy, které přepravujeme obzvlášť opatrně, abychom co nejlépe předešli jejich poškození. Svou aromatickou, lehce máslovou chutí jsou vhodné nejen jako...
Vlašské ořechy u nás patří k nejvíce rozšířeným ořechům. Vlašské ořechy Allnature Obsahují tělu prospěšné látky jako například vitamíny skupiny B, vitamíny A, C a E, dále...